Przyjęcia biznesowe

Wyśmienita kuchnia i organizacja to warunki konieczne sukcesu każdej imprezy. Niezależnie od formatu spotkania jesteśmy odpowiedzialni za satysfakcję wszystkich gości. A jak udaje się zaspokoić gusta i guściki uczestników wielotysięcznego eventu? To żadna tajemnica.

uważnie słuchamy Twoich oczekiwań

analizujemy je z pozycji naszych doświadczeń

z wyobraźnią łączymy różne smaki i doprawiamy indywidualnym stylem

zapewniamy najwyższą jakość: kuchni, estetyki i obsługi

pracujemy z przyjemnością i sukcesem

Uwaga: To dla nas oczywiste, że niezależnie od formatu imprezy klient ma prawo do opcji wegetariańskiej i wegańskiej.

Imprezy integracyjne

Więcej niż integracja. Cel imprezy firmowej to nie tylko budowanie teamu. Dla organizatorów ważne jest sprawienie przyjemności każdemu pracownikowi, tak by poczuł się doceniony, zadowolony i tym silniej identyfikował z firmą. A że przez żołądek do serca – catering ma tu wiele do powiedzenia.

Od kilkunastu lat dbamy o podniebienia pracowników małych i dużych firm. Wygląda na to, że dobrze rozumiemy oczekiwania organizatorów – klienci wracają do nas, a nowych wciąż przybywa.

Kulinarne integracje

Przykładowe menu

Przystawki i sałatki

Dania gorące

Desery i napoje

  • Roladki z rostbefu marynowanego w chili, imbirze i kolendrze wypełnione rukolą i płatkami parmezanu
  • Babeczki z piersi drobiowej nadziane pieczarkami, suszonymi pomidorami i serem gordon blue i pestkami słonecznika
  • Polędwiczka wieprzowa marynowana w czerwonym winie z ziołami zawinięta w plaster chrupiącego boczki podana na grillowanej cukinii
  • Tatar z marynowanego w wódce i limonce matjasa połączonego z melonem Gala, świeżym ogórkiem i śmietaną
  • Liście szpinaku w towarzystwie sera koziego, pieczonych buraków i prażonych orzechów włoskich otoczone ciastem filo
  • Marchewka wyjęta z marynaty miodowo-cytrynowej z dodatkiem imbiru, czosnku i kurkumy podane na miksie sałat z serem feta i pestkami słonecznika
  • Sałatka z sałaty rzymskiej, grillowanego sera halloumi z dodatkiem borówki amerykańskiej, płatków migdałów i miodowo-imbirowego sosu vinegrette
  • Miks sałat połączony z makaronem penne, kiełbasą charizo, pomidorkami papryczkowymi skropiony olejem czosnkowo-bazyliowym
  • Sałatka z kalafiora, zielonego ogórka z pieczoną piersią indyka, sosem majonezowym i świeżym koperkiem
  • Zupa krem z kiszonych ogórków ozdobiona kleksem z serka mascarpone i świeżym koperkiem
  • Wiosenny rosół z makaronem z cukinii, paskami piersi drobiowej i siekanym szczypiorkiem
  • Roladki z indyka wypełnione kolorową papryką, kaparami i serem feta ułożone na czerwonej soczewicy połączonej z cukinią i oliwkami
  • Udziec wołowy duszony w soku z czarnej porzeczki z dodatkiem czarnej fasoli i kardamonu
  • Pieczony filet z czarniaka skropiony sosem piwnym z dodatkiem miodu i żółtka w towarzystwie duszonego szpinaku i zielonego groszku
  • Chili con tofu z czerwoną fasolą i soczewicą, przyprawione kuminem, wędzoną papryką  i octem balsamicznym,  posypane piórkami z kopru włoskiego podane z żółtym ryżem cytrynowym
  • Deser bezowy z kremem czekoladowym i waniliowym z dodatkiem karmelizowanych wiśni
  • Jagodowy deser z mascarpone i nasionami chia
  • Wybór ciast własnego wypieku: tradycyjny sernik z dodatkiem czarnej porzeczki, szarlotka na razowym kruchym cieście z żurawiną, ciasto jogurtowe z owocami, zielony biszkopt przekładany masą budyniową i malinami
  • Owoce sezonowe podane w całości oraz owoce filetowane
  • Kawa i herbaty smakowe z dodatkami (cukier, słodzik, cytryna, mleczko)
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana
  • Soki owocowe i warzywne

Konferencje i bankiety

Inteligentny catering jest nieodzownym składnikiem udanej konferencji. Kompetentnie skomponowane menu pomaga wzmocnić percepcję i kreatywność uczestników. Zapobiega zmęczeniu, orzeźwia i wzmacnia.

Bankiet stanowi odzwierciedlenie rangi i klasy organizatora. Profesjonalny catering ma świadomość ogromnej odpowiedzialności za jego wizerunek.

Każdy bankiet wymaga od nas indywidualnego podejścia, precyzji, taktu i kulinarnego kunsztu. Charakter wydarzenia nie ma znaczenia. Doświadczenie i wyobraźnia pozwala nam dostosować się elastycznie do bardzo różnych okazji i wymagań.

Menu talentem przyprawione

Przykładowe menu

Menu

Menu dostępne wkrótce.

Koktajle i garden party

Relaksujące spotkania towarzyskie o mniej formalnym charakterze są dla nas takim samym wyzwaniem jak wszystkie inne. Luźniejsza atmosfera wymaga często wbrew pozorom bardzo wyważonej i elastycznej organizacji.

Sztuka dobrej przekąski to zawarcie maksimum treści w minimalnej formie. Demonstracja kunsztu kulinarnego i estetycznego w mikro kształcie jest swoistym sprawdzianem naszego talentu. I polem kreatywności. Lubimy to.

Koktajlowe przysmaki

Przykładowe menu

Menu

Menu dostępne wkrótce.

Imprezy plenerowe

Mamy wieloletnie doświadczenie w przygotowaniu imprez na wolnym powietrzu. Od niewielkiego spotkania po kilkutysięczny tłum, w pełni panujemy nad organizacją i dobrym samopoczuciem uczestników.

Zapewniamy wyśmienitą kuchnię i wybraną koncepcję estetyczną oraz meble, namioty, zaplecze techniczne, nagłośnienie, obsługę kelnerską. Dojedziemy bez problemu w każde miejsce.

Niezależnie od pogody nasz klient ma pewność komfortu i dobrej zabawy. Na wszelkie obiektywne niespodzianki reagujemy szybko, profesjonalnie i elastycznie. Można nam zaufać.

Menu talentem przyprawione

Przykładowe menu

Menu

Menu dostępne wkrótce.