Przyjęcia biznesowe

Wyśmienita kuchnia i organizacja to warunki konieczne sukcesu każdej imprezy. Niezależnie od formatu spotkania jesteśmy odpowiedzialni za satysfakcję wszystkich gości. A jak udaje się zaspokoić gusta i guściki uczestników wielotysięcznego eventu? To żadna tajemnica.

uważnie słuchamy Twoich oczekiwań

analizujemy je z pozycji naszych doświadczeń

z wyobraźnią łączymy różne smaki i doprawiamy indywidualnym stylem

zapewniamy najwyższą jakość: kuchni, estetyki i obsługi

pracujemy z przyjemnością i sukcesem

Uwaga: To dla nas oczywiste, że niezależnie od formatu imprezy klient ma prawo do opcji wegetariańskiej i wegańskiej.

Imprezy integracyjne

Więcej niż integracja. Cel imprezy firmowej to nie tylko budowanie teamu. Dla organizatorów ważne jest sprawienie przyjemności każdemu pracownikowi, tak by poczuł się doceniony, zadowolony i tym silniej identyfikował z firmą. A że przez żołądek do serca – catering ma tu wiele do powiedzenia.

Od kilkunastu lat dbamy o podniebienia pracowników małych i dużych firm. Wygląda na to, że dobrze rozumiemy oczekiwania organizatorów – klienci wracają do nas, a nowych wciąż przybywa.

Kulinarne integracje

Przykładowe menu

Przystawki i sałatki

Dania gorące

Desery i napoje

  • Roladki z rostbefu marynowanego w chili, imbirze i kolendrze wypełnione rukolą i płatkami parmezanu
  • Babeczki z piersi drobiowej nadziane pieczarkami, suszonymi pomidorami i serem gordon blue i pestkami słonecznika
  • Polędwiczka wieprzowa marynowana w czerwonym winie z ziołami zawinięta w plaster chrupiącego boczki podana na grillowanej cukinii
  • Tatar z marynowanego w wódce i limonce matjasa połączonego z melonem Gala, świeżym ogórkiem i śmietaną
  • Liście szpinaku w towarzystwie sera koziego, pieczonych buraków i prażonych orzechów włoskich otoczone ciastem filo
  • Marchewka wyjęta z marynaty miodowo-cytrynowej z dodatkiem imbiru, czosnku i kurkumy podane na miksie sałat z serem feta i pestkami słonecznika
  • Sałatka z sałaty rzymskiej, grillowanego sera halloumi z dodatkiem borówki amerykańskiej, płatków migdałów i miodowo-imbirowego sosu vinegrette
  • Miks sałat połączony z makaronem penne, kiełbasą charizo, pomidorkami papryczkowymi skropiony olejem czosnkowo-bazyliowym
  • Sałatka z kalafiora, zielonego ogórka z pieczoną piersią indyka, sosem majonezowym i świeżym koperkiem
  • Zupa krem z kiszonych ogórków ozdobiona kleksem z serka mascarpone i świeżym koperkiem
  • Wiosenny rosół z makaronem z cukinii, paskami piersi drobiowej i siekanym szczypiorkiem
  • Roladki z indyka wypełnione kolorową papryką, kaparami i serem feta ułożone na czerwonej soczewicy połączonej z cukinią i oliwkami
  • Udziec wołowy duszony w soku z czarnej porzeczki z dodatkiem czarnej fasoli i kardamonu
  • Pieczony filet z czarniaka skropiony sosem piwnym z dodatkiem miodu i żółtka w towarzystwie duszonego szpinaku i zielonego groszku
  • Chili con tofu z czerwoną fasolą i soczewicą, przyprawione kuminem, wędzoną papryką  i octem balsamicznym,  posypane piórkami z kopru włoskiego podane z żółtym ryżem cytrynowym
  • Deser bezowy z kremem czekoladowym i waniliowym z dodatkiem karmelizowanych wiśni
  • Jagodowy deser z mascarpone i nasionami chia
  • Wybór ciast własnego wypieku: tradycyjny sernik z dodatkiem czarnej porzeczki, szarlotka na razowym kruchym cieście z żurawiną, ciasto jogurtowe z owocami, zielony biszkopt przekładany masą budyniową i malinami
  • Owoce sezonowe podane w całości oraz owoce filetowane
  • Kawa i herbaty smakowe z dodatkami (cukier, słodzik, cytryna, mleczko)
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana
  • Soki owocowe i warzywne

Konferencje i bankiety

Inteligentny catering jest nieodzownym składnikiem udanej konferencji. Kompetentnie skomponowane menu pomaga wzmocnić percepcję i kreatywność uczestników. Zapobiega zmęczeniu, orzeźwia i wzmacnia.

Bankiet stanowi odzwierciedlenie rangi i klasy organizatora. Profesjonalny catering ma świadomość ogromnej odpowiedzialności za jego wizerunek.

Każdy bankiet wymaga od nas indywidualnego podejścia, precyzji, taktu i kulinarnego kunsztu. Charakter wydarzenia nie ma znaczenia. Doświadczenie i wyobraźnia pozwala nam dostosować się elastycznie do bardzo różnych okazji i wymagań.

Menu talentem przyprawione

Przykładowe menu

Menu Wigilijne

Menu

Zupy:

  • Zupa grzybowa z boczniakami, makaronem kolanka i natką pietruszki
  • Czerwony barszcz na bazie kiszonej kapusty z dodatkiem suszonych grzybów podany z uszkami nadziewanymi grzybami lub pasztecikiem drożdżowym z pieczarkami
  • Zupa rybna na bazie wywaru z warzyw z dodatkiem białego wina wzbogacona kawałkami dorsza
  • Kremowa zupa pomidorowo-pomarańczowa z ziołowymi grzankami

Dania gorące:

  • Filet z grenadiera podany na duszonych kwaszonych ogórkach połączonych z pieczarkami, oliwkami i natką pietruszki
  • Filetowany dorsz ubrany w panierkę z suszonymi grzybami ułożony na musie porowo-ziemniaczanym
  • Kawałki okonia w sosie śmietanowo-kurkowym posypany świeżym koperkiem
  • Łososiowe koperty wypełnione fetą, cebulą i czerwoną fasolą skropione sosem śmietanowym, a całość posypana otartą skórką z cytryny
  • Pieczony w białym winie filet z tilapii podany pod tapenadą z czarnych oliwek, kaparów i natki pietruszki
  • Filet z lina zanurzony w zielonym sosie pesto w towarzystwie pieczonych pomidorków cherry
  • Sum z duszonymi podgrzybkami ułożony na risotto z pęczaku
  • Filet z karpia pieczony z cebulą i grzybami
  • Pstrąg łososiowy w sosie pomarańczowym przygotowanym z rodzynkami, goździkami i cherry
  • Sola udekorowana pieczonym jarmużem ułożona na kalafiorowym puree z cząstkami grejpfruta
  • Tradycyjne łazanki z kapustą i grzybami
  • Jabłkowe łazanki z kwaszoną kapustą duszoną w cydrze z dodatkiem musu jabłkowego wzbogacone zielona soczewicą
  • Wigilijna fasola Jaś w miodzie z rozmarynem
  • Kaszotto wypełnione duszonymi kurkami, cebulą i pomidorem
  • Kotlety ziemniaczane z cieciorką podane z sosem pomidorowym z kawałkami pieczarek
  • Kluski z makiem i bakaliami
  • Krokiety z kapustą i grzybami
  • Krokiety z jajkiem i pieczarkami
  • Pierogi z kapustą i grzybami okraszone przesmażoną cebulką
  • Pierogi z pieczarkami okraszone przesmażoną cebulką
  • Pierogi z soczewicą polane masłem z ziołami
  • Wigilijna kapusta z grochem
  • Wigilijna kapusta z grzybami
  • Kremowa kapusta z kolendrą, kminem, chili i zieloną soczewicą
  • Modra kapusta duszona z czerwonym winem i wędzonymi śliwkami
  • Rumiany udziec indyczy ułożony na duszonej z miodem kiszonej kapuście w towarzystwie pomarańczy
  • Udka z kaczki pieczone w cydrze podane z glazurowanymi cząstkami jabłka i gruszki, wędzonymi śliwkami wzbogacone aromatem cynamonu i tymianku
  • Rolada wieprzowa nadziewana orzechami, wędzonym boczkiem i rozmarynem
  • Karkówka pieczona w piwie imbirowym z goździkami, anyżem, musztardą francuską i mandarynkami
  • Sztufada wołowa przygotowana z dodatkiem selera naciowego, mini marchewek i czarnej fasolki
  • Przekładaniec schabowy z kwaszona kapustą, boczkiem i żółtym serem podany na duszonej z piwem kapuście
  • Polędwiczka wieprzowa zanurzona w sosie z podgrzybków posypana natką pietruszki
  • Pieczony schab podany z duszonymi pieczarkami, dynią i wędzonym boczkiem

Dodatki do dań gorących:

  • Kasza jęczmienna z cebulą i majerankiem
  • Ryż brązowy warzywami
  • Mini kluski śląskie
  • Opiekane ziemniaki z ziołami
  • Puree ziemniaczane ze śmietaną i koperkiem
  • Warzywa blanszowane
  • Zestaw surówek

Przekąski zimne:

  • Śledź marynowany w czerwonym winie z dodatkiem goździków i kardamonu, podany z czerwoną cebulą
  • Piernikowy śledź z dodatkiem rodzynek i cynamonu
  • Tradycyjne śledzie podane w oleju z cebulą i majerankiem
  • Śledź marynowany podany w towarzystwie żurawiny i tartego imbirem
  • Śledziowa salsa słodko-kwaśna
  • Filety śledziowe podane z kapustą kiszoną, cebulą i majonezem
  • Tatar ze śledzia połączony z suszonymi pomidorami, natką pietruszki, czerwoną cebulą i sosem worcestershire
  • Filet z dorsza pod pierzynką z ananasa, cebuli i czerwonej papryki
  • Trochę inna ryba po grecku, czyli mintaj przykryty duszonymi pomidorami, cukinią, bakłażanem i papryką
  • Tradycyjna ryba po grecku
  • Tymbaliki z łososiem i korniszonami w buraczanej galaretce aromatyzowanej świeżym chrzanem
  • Rillettes z łososia podany na grzance ozdobiony kaparem, koperkiem i cytryną
  • Biszkoptowo-buraczane roladki wypełnione ziołowym serkiem mascarpone
  • Boczniaki zanurzone w sosie tatarskim
  • Kruche tartaletki wypełnione duszoną kiszoną kapustą, grzybami i suszonymi śliwkami
  • Boczniaki po kaszubsku z rodzynkami, suszonymi śliwkami i koncentratem pomidorowym
  • Sezamowe crostini z duszonymi z cebulą podgrzybkami
  • Bruschetta ze smażonymi pieczarkami i pesto bazyliowym
  • Mini roladki z indyka faszerowane nadzieniem z pestkami słonecznika
  • Pasztet z mięsa mieszanego z dodatkiem wędzonego boczku udekorowany żurawinową galaretką
  • Terrina z piersią kaczki, marynowaną karkówką, boczkiem i pistacjami
  • Polędwiczki wieprzowe skropione sosem cytrusowym posypane bakaliami i orzechami
  • Półmiski mięs pieczonych: schab w ziołach, marynowana karkówka, boczek rolowany, pasztety podane z żurawiną duszoną w wytrawnym winie z dodatkiem jabłek i rodzynek

Sałatki:

  • Sałatka śledziowa z jabłkiem, fasolą, marynowaną śliwką, burakami i kaparami
  • Sałatka warzywna z marynowaną dynią i suszonymi pomidorami
  • Warstwowa sałatka z wędzonego kurczaka z dodatkiem ciemnych winogron, ziemniaków i kukurydzy
  • Sałatka z marynowanych w winie buraków z czerwoną fasolą, ziemniakami i kwaszonym ogórkiem
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka z pieczonych ziemniaków z serem pleśniowym, rukolą i prażonymi pestkami słonecznika
  • Sałatka z jarmużu z melonem, ciemnymi winogronami, serem cheddar i prażonymi pestkami dyni
  • Sałatka z ciecierzycy ze słodką gruszką, pomarańczą, grejfrutem i serem feta
  • Sałatka ziemniaczana z kiszonym ogórkiem, czerwoną cebulą, pieczarkami, szczypiorkiem z sosem majonezowym
  • Sałatka śledziowa „pod pierzynką”
  • Sałatka z buraków z jabłkiem, rodzynkami i orzechami laskowymi
  • Sałatka z pieczonych buraków ze świeżym szpinakiem i soczystą pomarańczą
  • Makaronowe świderki z tuńczykiem, suszonymi pomidorami, cukinią i zielonym ogórkiem
  • Sałatka z makaronu ryżowego z paluszkami surimi, kolorowymi pomidorkami koktajlowymi, świeżym ogórkiem i koperkiem
  • Sałata rzymska połączona z rucolą, wędzonym łososiem, rzodkiewką, oliwkami posypana startym parmezanem

Dodatki:

  • Pieczywo jasne/ciemne również z własnego wypieku na drożdżach oraz na zakwasie
  • Żurawina duszona z jabłkiem

Ciasta, desery i napoje:

  • Babeczki z masą kajmakową z orzechami i migdałami
  • Babeczki z masą makową i orzechami
  • Blok z białej czekolady z żurawiną i pistacjami/ blok czekoladowy z bakaliami
  • Comber czekoladowy z bakaliami
  • Sernik tradycyjny
  • Serniko-makowiec
  • Ciasto kruche ze śliwkami
  • Makowiec
  • Keks z bakaliami
  • Marchewkowe z bakaliami
  • Ciasto jogurtowo-pomarańczowe
  • Piernik królewski z jabłkami i migdałami
  • Mini tarty z jabłkiem i cynamonem
  • Mini muffinki cynamonowo-korzenne
  • Kompot wigilijny z suszu
  • Czekolada z przyprawą korzenną
  • Lemoniada z mirabelek
  • Poncz świąteczny z czerwonego wina z korzennymi przyprawami i plastrami pomarańczy
  • Grzany cydr karmelowy z kawałkami jabłka, goździkami i cynamonem

Przystawki i sałatki:

  • Roladki z rostbefu marynowanego w chili, imbirze i kolendrze wypełnione rukolą i płatkami parmezanu
  • Babeczki z piersi drobiowej nadziane pieczarkami, suszonymi pomidorami i serem gordon blue i pestkami słonecznika
  • Polędwiczka wieprzowa marynowana w czerwonym winie z ziołami zawinięta w plaster chrupiącego boczki podana na grillowanej cukinii
  • Tatar z marynowanego w wódce i limonce matjasa połączonego z melonem Gala, świeżym ogórkiem i śmietaną
  • Liście szpinaku w towarzystwie sera koziego, pieczonych buraków i prażonych orzechów włoskich otoczone ciastem filo
  • Marchewka wyjęta z marynaty miodowo-cytrynowej z dodatkiem imbiru, czosnku i kurkumy podane na miksie sałat z serem feta i pestkami słonecznika
  • Sałatka z sałaty rzymskiej, grillowanego sera halloumi z dodatkiem borówki amerykańskiej, płatków migdałów i miodowo-imbirowego sosu vinegrette
  • Miks sałat połączony z makaronem penne, kiełbasą charizo, pomidorkami papryczkowymi skropiony olejem czosnkowo-bazyliowym
  • Sałatka z kalafiora, zielonego ogórka z pieczoną piersią indyka, sosem majonezowym i świeżym koperkiem

Dania gorące:

  • Zupa krem z kiszonych ogórków ozdobiona kleksem z serka mascarpone i świeżym koperkiem
  • Wiosenny rosół z makaronem z cukinii, paskami piersi drobiowej i siekanym szczypiorkiem
  • Roladki z indyka wypełnione kolorową papryką, kaparami i serem feta ułożone na czerwonej soczewicy połączonej z cukinią i oliwkami
  • Udziec wołowy duszony w soku z czarnej porzeczki z dodatkiem czarnej fasoli i kardamonu
  • Pieczony filet z czarniaka skropiony sosem piwnym z dodatkiem miodu i żółtka w towarzystwie duszonego szpinaku i zielonego groszku
  • Chili con tofu z czerwoną fasolą i soczewicą, przyprawione kuminem, wędzoną papryką i octem balsamicznym, posypane piórkami z kopru włoskiego podane z żółtym ryżem cytrynowym

Desery i napoje:

  • Deser bezowy z kremem czekoladowym i waniliowym z dodatkiem karmelizowanych wiśni
  • Jagodowy deser z mascarpone i nasionami chia
  • Wybór ciast własnego wypieku: tradycyjny sernik z dodatkiem czarnej porzeczki, szarlotka na razowym kruchym cieście z żurawiną, ciasto jogurtowe z owocami, zielony biszkopt przekładany masą budyniową i malinami
  • Owoce sezonowe podane w całości oraz owoce filetowane
  • Kawa z ekspresu i herbaty smakowe z dodatkami (cukier, słodzik, cytryna, mleczko)
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana
  • Soki owocowe i warzywne

Koktajle i garden party

Relaksujące spotkania towarzyskie o mniej formalnym charakterze są dla nas takim samym wyzwaniem jak wszystkie inne. Luźniejsza atmosfera wymaga często wbrew pozorom bardzo wyważonej i elastycznej organizacji.

Sztuka dobrej przekąski to zawarcie maksimum treści w minimalnej formie. Demonstracja kunsztu kulinarnego i estetycznego w mikro kształcie jest swoistym sprawdzianem naszego talentu. I polem kreatywności. Lubimy to.

Koktajlowe przysmaki

Przykładowe menu

Menu

I wersja (podstawowa)

Przekąski finger food:

  • Mini tortilla z grillowanym kurczakiem, świeżymi warzywami i sosem koperkowym
  • Kruche babeczki wypełnione duszonym szpinakiem i serem ricotta
  • Praliny drobiowe z daktylami w sezamie
  • Medaliony z zielonych ogórków z serkiem śmietankowym, rzodkiewką i świeżym koperkiem
  • Bruschetta z czarną i zieloną tapenadą udekorowana suszonym pomidorem
  • Puszyste muffinki z oliwkami, suszonymi pomidorami i tartym parmezanem
  • Ślimaczki z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem i oliwkami
  • Kruche pierożki z mąki orkiszowej wypełnione kaszą gryczaną, kapustą kwaszoną i zieloną soczewicą
  • Soczysta łezka piersi drobiowej zapieczone pod koszulką z żółtego sera przykryta kawałkiem słodkiego ananasa, polana sosem z zielonego pieprzu
  • Przekąska z pieczonego bakłażana z pomidorem, serem mozzarella i świeżą bazylią

Słodkie finger food:

  • Panna cotta z musem owocowym w szklanym naczynku
  • Mus czekoladowy z pomarańczą w szklanym naczynku
  • Kruche babeczki z nadzieniem waniliowym i owocami
  • Rogaliki z ciasta francuskiego z nadzieniem owocowym

 

II wersja (wykwintna)

Przekąski finger food:

  • Aromatyczne polędwiczki wieprzowe ozdobione kuleczkami sera mozzarella, suszonymi pomidorami i oliwką
  • Rulonik z grillowanego bakłażana z cytrynową rybą i serkiem śmietankowym
  • Kawałki delikatnego aromatycznego sera camembert w połączeniu z wędzonym łososiem podane w postaci koreczków
  • Roladki z dorsza z papryką i koperkiem
  • Francuskie ciasteczka ze śliwką kalifornijską i wędzonym boczkiem
  • Mini tarta z porem, żółtym serem i beszamelem
  • Panierowane kawałki kurczaka ułożone na sałacie lodowej ze słodkim melonem i soczystym grejpfrutem
  • Łódeczki z cykorii wypełnione warzywami i aromatycznymi ziołami
  • Mini ruloniki z razowej tortilli z kawałkami wołowiny marynowanej w sosie sojowym i warzywami duszonymi w mleku kokosowym z dodatkiem masła z orzeszków ziemnych
  • Mini medaliony schabowe ze świeżymi ziołami i musztardą francuską
  • Bruschetta podana z suszonym pomidorem i pastą z zielonego pesto

Przekąski finger food na ciepło:

  • Mini praliny ryżowo – wieprzowe z dodatkiem prażonych słupków migdałów i smażonych daktyli posypane zeszkloną cebulką i świeżą natką pietruszki
  • Placuszki z cukinii podane z duszonymi warzywami
  • Ślimaczki z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem i oliwkami
  • Kruche pierożki z mąki orkiszowej wypełnione kaszą gryczaną, kapustą kwaszoną i zieloną soczewicą
  • Puszyste muffinki z oliwkami, suszonymi pomidorami i tartym parmezanem

Sałatki:

  • Sałatka z roszponki z plastrami słodkie pomarańczy, kostką czerwonego grejpfruta, szynką parmeńską i wiórkami parmezanu skropiona sokiem z pomarańczy
  • Sałatka z sałat mieszanych z dodatkiem selera naciowego, soczystej brzoskwini, z prażonymi pestkami dyni i sosem balsamicznym
  • Sałatka ze świeżych pomidorów, kuleczek sera mozzarella, czarnych oliwek z dodatkiem kaparów i ziołowej oliwy

Słodkie finger food:

  • Mus jabłkowy z cynamonem i kruszonką podany w szklanym naczynku
  • Deser tiramisu z ziarnkiem kawy podany w szklanym naczynku
  • Deser marchewkowy z daktylami podany w mini naczynku
  • Praliny czekoladowe obtoczone w wiórkach kokosowych
  • Czekoladowe muffinki z serkiem mascarpone i polewą czekoladową
  • Rożki orzechowe z cukrem pudrem

Imprezy plenerowe

Mamy wieloletnie doświadczenie w przygotowaniu imprez na wolnym powietrzu. Od niewielkiego spotkania po kilkutysięczny tłum, w pełni panujemy nad organizacją i dobrym samopoczuciem uczestników.

Zapewniamy wyśmienitą kuchnię i wybraną koncepcję estetyczną oraz meble, namioty, zaplecze techniczne, nagłośnienie, obsługę kelnerską. Dojedziemy bez problemu w każde miejsce.

Niezależnie od pogody nasz klient ma pewność komfortu i dobrej zabawy. Na wszelkie obiektywne niespodzianki reagujemy szybko, profesjonalnie i elastycznie. Można nam zaufać.

Menu talentem przyprawione

Przykładowe menu

Menu

Piknik dla osób dorosłych dzieci/młodzieży

Potrawy z grilla dla wszystkich:

  • Plastry chrupiącego bekonu
  • Karkówka marynowana z zalewy piwnej
  • Kiełbaska morlińska z szynki
  • Udka drobiowe faszerowane warzywami i mięsem
  • Kaszanka z cebulką
  • Filety z dorsza z zalewy jogurtowo – ziołowej
  • Aromatyczny oscypek z żurawiną
  • Ziemniaczki z masełkiem czosnkowym
  • Kiszka ziemniaczana z przyprawami
  • Warzywa w posypce ziołowej: papryka, cukinia, bakłażan, batat, cebulka czerwona

Dodatki do grilla:

  • Sos BBQ
  • Sos jogurtowo – czosnkowy
  • Ketchup
  • Musztarda
  • Ogórki kiszone
  • Pieczywo mieszane, również własnego wypieku na naturalnym zakwasie

Surówki przy grillu:

  • Kapusta kwaszona z beczki
  • Surówka z marchewki z pomarańczą
  • Surówka z buraka z ogórkiem kwaszonym, cebulką i olejem

Sałatki w bufecie na bieżąco uzupełniane:

  • Mix sałat z pomidorkami koktajlowymi, zielonym ogórkiem, oliwkami i sosem vinegrette
  • Sałata lodowa ze szpinakiem, suszonymi pomidorami, boczkiem i pestkami słonecznika
  • Selerowa z selera konserwowego i chrupiącego selera naciowego z dodatkiem rodzynek, suszonej żurawiny i orzechów włoskich

Potrawy dla dzieci podawane w bufecie:

  • Mini hamburgery z dodatkami
  • Naleśniki z serem i musem owocowym
  • Gofry z sosem czekoladowym
  • Gofry z owocami
  • Racuchy z cukrem pudrem
  • Zupa pomidorowa z ryżem
  • Ciasta własnego wypieku i owoce
  • Ciasto jogurtowe z owocami
  • Ciasto drożdżowe z kruszonką
  • Muffinki cynamonowo – korzenne
  • Ciasto marchewkowe z bakaliami
  • Murzynek
  • Muffinki czekoladowe z wiśnią
  • Owoce w całości i filetowane m. in. melony, ananas, winogrono, pomarańcze, arbuz, jabłka, mandarynki

Napoje:

  • Kawa z dodatkami ( cukier, mleko)
  • Herbata w saszetkach czarna, zielona, owocowa z dodatkami (cukier, cytryna)
  • Woda mineralna z cytryną, miętą i pomarańczą w dyspenserze
  • Woda mineralna gazowana w butelkach plastikowych 0,5L
  • Lemoniada z mirabelek w szklanym słoju z kranikiem – wyrób własny
  • Lemoniada z zielonej herbaty z grejpfrutem w szklanym słoju z kranikiem – wyrób własny
  • Soki owocowe 100% : pomarańczowy, jabłkowy w dyspenserach