Aromatyczne polędwiczki wieprzowe ozdobione kuleczkami sera mozzarella, suszonymi pomidorami i oliwką
Kolorowy przekładaniec z polędwicy wieprzowej z zapiekanymi pomidorami, grillowaną mozzarellą i kaparowym sosem vinegrette
Kawałki kruchego ciasta francuskiego z cukinią, kiełbasą charizo i kozim serem
Mini klopsiki ryżowo-wieprzowe z dodatkiem prażonych słupków migdałów i smażonych daktyli posypane zeszkloną cebulką i świeżą natką pietruszki
Smakowity kindziuk udekorowany papryczką chilli i ziarnami marynowanego pieprzu
Panierowane kawałki kurczaka ułożone na sałacie lodowej ze słodkim melonem i soczystym grejpfrutem
Sezamowe crostini z musem z marynowanej wątróbki posypane owocami granatu
Soczysta łezka z piersi drobiowej zapieczona pod koszulką z żółtego sera przykryta kawałkiem słodkiego ananasa, polana sosem z zielonego pieprzu
Soczysta pierś drobiowa saute zatopiona w salsie paprykowej obsypana złotymi
Zarumienione piersi kaczki obsypane powleczonymi miodem i majerankiem cząstkami jabłka i gruszki
Tatar wołowy zmieszany z drobno krojonym korniszonem, cebulką i grzybami, podany na ciemnym pieczywie/pszennej grzance
Mini ruloniki z razowej tortilli z kawałkami wołowiny marynowanej w sosie sojowym i warzywami duszonymi w mleku kokosowym z dodatkiem masła z orzeszków ziemnych
Piersi z kaczki podane z żurawiną, roszponką i serem kozim
Praliny drobiowe z daktylami w sezamie
Roladki schabowe z kindziukiem pieprzowym oraz suszonymi morelami i śliwkami
Pieczone daktyle nadziewane serem gordon blue zawinięte w chrupiący boczek
Mini babeczki z delikatnym pasztetem z wątróbki drobiowej marynowanej w czerwonym winie podane z owocem granatu
Wrapsy z wędzoną piersią kurczaka, świeżymi warzywami i delikatnym serkiem
Przekąska z pumpernikla z ostrym serkiem śmietanowym, szynką parmeńska i suszonym pomidorem
Miseczki z mandarynek wypełnione wędzonym kurczakiem, migdałami, rodzynkami, oraz świeżą kolendrą
Daktyle wypełnione pastą serową zawinięte w plastry wędzonego boczku
Ślimaczki z tortilli z kremowym serkiem kolorową papryką, ogórkiem i wędzonym kurczakiem
Bezmięsne:
Rulonik z grillowanego bakłażana z cytrynową rybą i serkiem śmietankowym
Razowe babeczki wypełnione lekkim kremem chrzanowym z kawiorem i limonką
Kawałki delikatnego i aromatycznego sera camembert w połączeniu z wędzonym łososiem podane w postaci koreczków
Krewetki królewskie obsmażone na maśle z dodatkiem świeżego czosnku
Minibliny z kremową śmietaną, kawiorem i listkiem pietruszki
Pieczony łosoś norweski marynowany w miodzie i musztardzie podany na duszonych na maśle jabłkach z rozmarynem
Tatar ze świeżego łososia podany z plasterkiem soczystej cytryny na pumperniklu
Tostowe trójkąty nadziewane wędzonym łososiem, szpinakiem i serem feta lub pieczarkami i kolorową papryką ułożone na sałacie rzymskiej
Deska serów w kompozycji z bakaliami, orzechami, świeżymi owocami
Chrupiące grzanki z zieloną i czarną tapendą udekorowane suszonym pomidorem
Pieczarki faszerowane duszonym szpinakiem z suszonymi pomidorami zapieczone pod żółtym serem
Sakiewki z ciasta francuskiego z serem pleśniowym i bakaliami
Przekąska z pieczonego bakłażana z pomidorem, serem mozzarella i świeżą bazylią
Puszyste mufinki z oliwkami, suszonymi pomidorami i tartym parmezanem
Studzienki z zielonych ogórków z nadzieniem z aksamitnego serka połączonego z chrupiącą rzodkiewką i świeżym koperkiem
Kruche vol-au-vent faszerowane tapenadą z czarnych oliwek i świeżych pomidorów w towarzystwie wędzonego łososia ozdobionego kawałkiem cytryny i koperkiem
Tortilla z borowikami i świeżym szczypiorkiem w towarzystwie liścia czerwonej sałaty radicchio
Ślimaczki z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem, czarnymi oliwkami i rucolą
Kruche pierożki z mąki orkiszowej wypełnione kaszą gryczaną, kapustą kwaszoną i zieloną soczewicą
Mus z krewetek z serkiem mascarpone i zielonym groszkiem otulone w cieście ptysiowym
Pieczone pomidory rzymskie faszerowane serem kozim z orzechami włoskimi i suszoną żurawiną
Mus ze świeżego ogórka z tabasco z pianką śmietankową i tapenadą z czarnych oliwek i kawałkiem pomidora cherry
Krewetka królewska na patyczku z grillowanym ananasem podana na sałatce owocowej
Roladki z dorsza z papryką i koperkiem
Babeczki z duszonym szpinakiem, serem ricotta i orzechem nerkowca
Mini tartinki z ciasta drożdżowego z serem pleśniowym, żółtą papryką i cząstką pomidorka koktajlowego
Tostowe koszyczki z wędzonką, żurawiną i brzoskwinią
Mięsno / bezmięsne:
Mini pomidorki faszerowane smażonymi pieczarkami z zielonym groszkiem i szczypiorkiem wymieszanymi z majonezem/faszerowane pikantny nadzieniem mięsnym
Francuskie ciasteczka ze smakowitym nadzieniem mięsnym lub z fetą i pieczarkami lub ze szpinakiem z dodatkiem masła i czosnku lub ze śliwką kalifornijską i wędzonym boczkiem
Quiche (tarty) z porem, żółtym serem i beszamelem lub z boczkiem, pieczarkami i cebulką podane w mini tartoletkach
Babeczki z kruchego ciasta wypełnione nadzieniem mięsnym lub duszonymi pieczarkami zapieczone pod wiórkami żółtego sera
Tartinki bankietowe dekoracyjne z różnymi dodatkami: wysoko gatunkowe wędliny, ser żółty typu ementaler, mozzarellą, ser pleśniowy, pasta jajeczna i rybna, świeże warzywa oraz sałaty
Desery:
Musy owocowe, musy kawowe, musy czekoladowe z dodatkami podane w pucharkach
Mini serniczki z musem owocowym podane w pucharkach
Tiramisu podane w małych pucharkach
Pana cotta z musem owocowym podana w pucharkach
Tęczówka owocowa podana w pucharkach
Mus czekoladowy na konfiturze pomarańczowej podany w pucharkach
Kruche czekoladowe babeczki z masą z jasnej czekolady, maliną i listkiem mięty
Kruche mini ptysie z bitą śmietaną i czarną porzeczką
Mini tarty z jabłkami i cynamonem
Tace owoców filetowanych
Koreczki owocowe
Babeczki kruche z masą budyniową i owocami
Babeczki kruche z masą kajmakową i orzechami
Mini drożdżówki z różnymi nadzieniami
Ptysie z bitą śmietana i owocami
Kruche pierożki z bakaliami
Dwukolorowe twisterki z czarną porzeczką/wiśnią
Sakiewki z ciasta francuskiego z: serem, jabłkiem, konfiturą wiśniową, żurawiną i bakaliami
Mufiny z czekoladą i wiśnią
Mufiny czekoladowe z musem cytrynowym
Ciasteczka francuskie z jabłkiem, brzoskwinią, masą budyniową, serem
Pączki miniaturki z różnymi nadzieniami: wiśnie, czekolada, czarna porzeczka, marmolada